Les obres d’Urbanisme i Medi Ambient, al ple d’abril del dijous

El proper dijous 27 a les 19:30 h es celebrarà al saló de plens de l’Ajuntament la sessió plenària corresponent al mes d’abril, a la qual es tractarà, entre d’altres temes, la bonificació per a l’execució de les obres de les àrees d’Urbanisme i Medi Ambient, així com de la morositat del primer trimestre de 2017.

A l’apartat de mocions, Canviem Entre Tots presentarà la seua oposició a la construcció d’un nou magatzem de residus radioactius a Cofrents i defendrà el tancament de la central nuclear per a l’any 2021.

Per la seua banda, Compromís presentarà una moció per l’ampliació i instransferibilitat del permís de paternitat.

Per últim, es llegirà la declaració institucional davant la marginació dels valencians i valencianes als Pressupostos Generals de l’Estat.

Arxivat en: Alcaldia, Medi Ambient, Plenaris, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *