El Club de Pilota Godella presenta el IV Campionat 12 hores de frontó al 4 i mig

Font: www.godella.es

El frontó del poliesportiu municipal de Godella acollirà, el dissabte 1 de juliol, a 16 jugadors que es disputaran la victòria en la quarta edició d’un campionat de frontó al 4 i mig que començarà a les 9 hores i acabarà quasi de nit, dotze hores més tard.

«Per damunt de tot és una jornada de germanor i convivència amb amics pilotaris d’altres localitats com Barx, Moixent, Almussafes, Vinalesa, Tavernes Blanques i Campanar. El més important és passar-nos-ho bé, l’espectacle està assegurat». Luis Miralles, membre del Club Pilota Godella i impulsor d’aquest esdeveniment, assegura també que és una gran oportunitat -tant per a persones aficionades com per a aquelles que no coneguen la pilota- per a acostar-se al frontó de Godella i gaudir d’una modalitat molt vistosa. «Es juga mà a mà amb una pilota de 70 grams i unes dimensions que afavoreixen el fet que contínuament es busque acabar el punt. És per això que es veuen moltes jugades de doble paret, deixades, etc.», comenta.

La pilota començarà a rodar a les 9 del matí, moment en el qual s’iniciarà la competició. Fins vora les 14 hores, es disputaran les partides corresponents a la fase de grups. Dels quatre grups, només els dos millors de cadascun passaran a la fase d’eliminatòries que es jugarà després de dinar. D’aquesta manera, a partir de les 16 hores es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final, programada per a passades les 19 hores.

Miralles destaca la feina de preparació que es du a terme durant les setmanes prèvies per part dels membres del club. A més, assegura que el dia del campionat treballaran «literalment de sol a sol per tal que jugadors i aficionats queden igual o més contents que en edicions anteriors». També aprofità per donar les gràcies a les empreses patrocinadores que fan possible la realització de l’esdeveniment amb una xicoteta aportació econòmica.

A més, des del club recorden que aquesta modalitat -més pròpia del País Basc que de València, ha sigut, en els últims anys, motiu d’alegria per als godellencs. El pilotari Edu Febrero -que jugarà aquest torneig- és el vigent campió autonòmic de la seua categoria, després d’aconseguir el subcampionat a l’edició del 2016.

Arxivat en: Esports, Regidoria d'Esports

Comentaris

  1. Julio Rausell bru diu:

    Es una bona cosa el fomentar el joc de pilota a má, tant la modalitat valenciana de trinquet com la del carrer i a més a més el frontó, on per les seves característiques es el lloc ideal per a començar tants els menuts com els grans a precticar el joc de pilota. Moltes felicitacions de un aficionat per la llavor qu’es fá per la pilota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *