Font: www.godella.es

El proper dilluns 24 tindrà lloc, a partir de les 19:30 h a l’Ajuntament de Godella, la sessió extraordinària del ple de juliol, a la qual es tractarà, entre d’altres temes, l’adhesió al Fons d’Impuls Econòmic (FIE) per fer front al finançament de la sentència d’EDIFESA per l’expropiació de la zona verda del Bovalar.

Altre dels punts importants del dia serà la pressa de coneixement per part de la corporació municipal de la renuncia al càrrec de regidor de Joan Cardo, que fins al mes de juny era el responsable de les àrees de Joventut, Biblioteca i Promoció del València. Cardo va dimitir després de votar en contra de l’acord amb EDIFESA, tot i manifestant la seua disconformitat amb el seu grup, EU, al ple ordinari de juny.

En l’àrea de mocions, es presentaran dos: una de Ciutadans sobre el “Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) per a l’exercici 2014-2020”, i una altra de Canviem Entre Tots sobre la “declaració de municipis contraris a la Llei Mordassa”.

D’altra banda, s’aprovarà el Compte General de l’Exercici 2016 i es tractaran diferents temes de l’àmbit econòmic: el reconeixement extrajudicial de crèdits 6/2017 del Taller d’Històrica Local, la modificació de crèdits 5P/2017 per crèdit extraordinari amb càrrec al Fons de Cooperació i l’assumpció de la prestació del servei de gestió tributària per mitjans propis.

Les regidories d’Urbanisme, Medi Ambient i Contractació també seran protagonistes a aquesta sessió amb diferents punts: estudi de detall del Camí Camarena, modificació puntual del N.10 del PGOU, conveni per la cessió de la zona verda al carrer Traginers, pròrroga de les condicions del conveni amb ECOEMBES, i adhesió a la plataforma electrònica “Emprèn 3”.

Per últim, es donarà compte del PMP i la morositat del segon trimestre de 2017.