N’Enedina Lloris rep el VI Guardó El Poblet de mans del grup de danses

Font: www.godella.es

N’Enedina Lloris i Camps va rebre el dissabte 16 de setembre al centre d’art Vila Eugènia el sisè Guardó El Poblet, atorgat pel grup de danses El Poblet. Un premi que reconeix la seua dilatada trajectòria com a cantant d’òpera, encara que també va cultivar altres gèneres com el recital, l’oratori i la sarsuela.

Per motius de salut, Lloris es va retirar dels escenaris per dedicar-se a la docència, tasca que ha compaginat amb la de membre de jurat de diversos concursos internacionals de cant. A més, ha estat membre del Consell Valencià de Cultura i de la Junta Rectora del Patronat per a Activitats Musicals de la Universitat de València, i està integrada en el cos docent de l’ESMUC des de la seva fundació.

La soprano, protagonista d’aquesta sisena edició del guardó El Poblet, es suma a una llista de guardonats que en 2012 -primer any en el qual se celebraren els premis- va estrenar el Taller d’Història Local de Godella. El 2013 fou per a l’erudit godellenc Vicent Alonso i Catalina, el 2014 per a Godayla Teatro, i en 2015 el reconeixement recaigué sobre el pintor i músic Vicent Castillo Bargues. L’últim guardó, el de 2016, va ser atorgat a Domus Pacis-Casal de la Pau, un col·lectiu que treballa amb persones que ixen de la presó i tenen problemes per reinserir-se en la societat.

Arxivat en: Danses, Regidoria de Cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *