El club ciclista Cantonet tira la vista enrere amb una exposició dels seus 30 anys de vida

Enguany, el club ciclista Cantonet està d’aniversari, doncs celebra 30 anys i ho fa amb diverses activitats com l’exposició que ahir, dilluns 16, es va inaugurar al centre cultural Xicranda de Godella, i que romandrà oberta fins el proper divendres 27.

A aquesta mostra hi ha una gran quantitat de fotografies històriques, així com mallots, llibrets i algunes bicicletes curioses, com un tàndem invertit i un tàndem tricicle construïts a mà per José María Monje, un dels socis més antics.

A la inauguració de l’exposició va estar present el regidor d’Esports, Fernando Oliveros, que volgué felicitar en persona els integrants del club per aquests 30 anys.

El president del club, Enrique García, va aprofitar l’ocasió per recordar que el proper 29 d’octubre tindrà lloc la ruta de fi de temporada per les Falçs del Cabriel, i que pot acudir qualsevol aficionat o aficionada a la bicicleta.

Per celebrat aquest aniversari, també es va fer una etapa molt especial, de 45 km a Nàquera, que fou la primera de la que es guarda registre a un llibret i que data del 3 de febrer de 1991, com així acredita Miguel Ángel Navarro.

Seguint amb la rutina dels caps de setmana, els ciclistes eixen tots els diumenges des de la porta del poliesportiu de Godella, entre les 7:30 h per a les rutes més llunyanes i les 9:00 per a les més properes, també depenent de l’època de l’any.

La participació està oberta a tothom, encara que no siga soci. Cal consultar abans per tal d’informar-se sobre el recorregut, encara que tota l’activitat del club es pot seguir a través de la seua pàgina web (http://bicine-tonilo.blogspot.com.es/) i el seu perfil de Facebook (www.facebook.com/cantonetgodella/).

Arxivat en: Regidoria d'Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *