Font: www.godella.es

Des del darrere dia 16 d’octubre, la regidoria de Modernització i Transparència de l’Ajuntament de Godella ha posat en marxa una campanya de promoció i d’ajuda a la ciutadania per a l’accés a la seu electrònica del consistori (sede.godella.es), on es poden presentar les sol·licituds de forma telemàtica sense necessitat de desplaçar-se i així evitar cues innecessàries.

Aquesta iniciativa tracta d’ensenyar a tota aquella persona que demane cita com s’ha d’accedir a la seu electrònica de l’Ajuntament, com traure el certificat digital o firma electrònica i com tramitar una sol·licitud conctreta.

Si no saps com fer-ho i ja disposes de certificat electrònic o firma digital, pots demanar cita prèvia al correu electrònic: [email protected], o be telefonar a l’Ajuntament de Godella (963638056) i que et passen amb el departament d’Informàtica. L’horari específic d’aquest tipus d’atenció és d’11:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres.

Una vegada et confirmen el dia i hora de la cita, caldrà que portes el certificat digital, si el tens, en un pendrive. En el correu de confirmació o telefònicament t’informaran de la documentació que has de dur el dia de la cita.

Aquesta campanya d’ajuda forma part de les actuacions que està fent la regidoria de Modernització en col·laboració amb la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, per a la implantació completa i foment de l’Administració Electrònica, no només en els actes de l’administració sinó també en les relacions amb la ciutadania.