Font: www.godella.es

Ahir, dimecres 25 d’octubre, va començar el repartiment del tercer BIM de 2017, que durant els propers dies arribarà a tots els racons de Godella. En aquesta ocasió, la portada del Butlletí d’Informació Municipal està dedicada a les activitats del 9 d’Octubre.

A les primeres pàgines podrem llegir com queda el govern després de l’arribada de Paquita Mocholí, nova regidora d’Esquerra Unida, informar-nos sobre les últimes novetats del barranc dels Frares i la promoció de l’agroecologia a Godella, i vore totes les fotos de la Setmana dels Majors.

A la secció de Cultura, tenim entrevistes per partida doble. D’una banda, parlem amb Raúl Martín, director de la banda del Casino Musical, sobre la participació al World Music Contest de Kerkrade. I, de l’altra, visitem amb Bleda i Rosa la seua exposició al centre d’art Bombas Gens de València.

El monogràfic de les pàgines centrals va dedicat a l’àrea d’urbanisme, repassant les expropiacions ja realitzades i les que queden pendents de dur a terme. També parlem sobre l’evolució de l’ocupació a Godella, la segona Gala de l’Esport, el dia de la Policia i els resultats finals dels Pressupostos Participatius. A més, a aquest BIM s’inclou una pàgina especial amb totes les fotos de les Festes 2017.

La regidoria de Comunicació de l’Ajuntament, a través del seu perfil de Facebook, farà un seguiment en directe del repartiment del BIM. El podeu seguir al següent enllaç: www.facebook.com/AjuntamentGodella/

BIM