Font: www.godella.es

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Godella, Voro Soler, va presentar ahir al saló de plens el Pressupost Municipal 2018, que serà de 19.709.785€.

Un pressupost que, com ell mateix va definir, «suposa una alternativa per als reptes d’aquest poble durant els propers dos anys». Soler va afirmar que «malgrat la gran llosa que han suposat les sentències per les expropiacions del parc de la Devesa i del parc del Bovalar, aquest Ajuntament continua treballant per mantindre la qualitat dels seus serveis».

Abans de la presentació, que estava inclosa com a primer punt de l’ordre del dia de l’assemblea del consell de Participació Ciutadana, es va projectar un vídeo en que s’explica quines són les principals despeses del consistori -dividies per capítols-, i d’on provenen els ingressos. A més, Soler també va explicar com quedarien els possibles escenaris en cas de rebre o no el Fons d’Impuls Econòmic (FIE), sol·licitat per a fer front al pagament de les expropiacions, i que suma un total de 8.695.714,29€.

El proper dijous 9 de novembre a les 19:00 h, tindrà lloc al saló de plens de l’Ajuntament el ple extraordinari per a l’aprovació d’aquests pressupostos.