Font: www.godella.es

El regidor d’Hisenda, Voro Soler, ha informat que recentment s’ha efectuat el primer pagament a l’empresa EDIFESA per la sentència d’expropiació del parc del Bovalar.

Un pagament de 850.000€ que s’ha cobert amb el romanent positiu de tresoreria de l’any 2017 de 810.000€ més els 40.000€ provinents de la generació de crèdits per majors ingressos, és a dir, per haver ingressat durant el darrer any més diners dels que estaven previstos.

Soler ha assenyalat que aquest pagament s’ha realitzat d’acord amb el segon escenari, a l’espera de que el consistori puga rebre o no el FIE (Fons d’Impuls Econòmic). En cas de rebre aquesta ajuda, es continuaria amb el pla previst al primer escenari i el deute es podria liquidar abans de la fi de 2020. A hores d’ara, el deute total de 3,21 milions d’euros queda reduït a 2,36 milions.

Cal recordar que el darrer 6 de juliol el Tribunal Superior de Justícia va homologar en la Sala Contenciosa-Administrativa de la secció quarta el conveni subscrit per l’Ajuntament de Godella i EDIFESA el 30 de juny per al pagament d’aquesta sentència.