Font: www.godella.es

Els llauradors i llauradores de Godella tingueren ahir, diumenge 11 de febrer, una forta representació a la tercera edició del mercat de venda directa ‘De l’horta a la plaça’, que es va celebrar a la plaça de l’Ajuntament de València.

L’alcaldessa i regidora d’Agricultura, Eva Sanchis, i els representants del consistori Fernando Oliveros i Teresa Bueso, visitaren la parada conjunta que l’Ajuntament de Godella havia muntat juntament amb el barri Roca de Meliana, els ajuntaments d’Alzira i Requena i el mercat Ecomaclet de Benimaclet. En aquest estand s’oferia informació sobre els mercats de venda directa d’aquests pobles. A més, es va fer una exposició dels productes de cadascun d’ells i una mostra de maquetes d’alqueries de l’Horta. També es celebrà un taller de pintura i un altre de fang per a xiquets i xiquetes.

Des del consistori godellenc s’ha valorat de forma «molt positiva» aquesta activitat, que ha tornat a ser un any més tot un èxit de convocatòria. «Des de l’Ajuntament ens congratulem de que moltíssimes de les parades que hi havia a València són habituals al mercat de venda directa de Godella, la qual cosa posa de manifest que hem exportat la nostra aposta decidida per la venda directa de productes de l’horta», apunten fonts institucionals.