Font: www.godella.es

La festa de Sant Antoni, prevista inicialment per al 4 de febrer i que es va suspendre per la pluja, es celebrarà el proper diumenge dia 18 a la localitat de Godella.

Aquest cap de setmana també hi ha una lleugera previsió de precipitacions, especialment a partir de migdia, però des de la regidoria de Festes s’ha decidit continuar endavant amb la benedicció dels animals, que tindrà lloc al carrer Major a les 12.

La regidora responsable de l’àrea, Tatiana Prades, ha assenyalat que «esperem que la meteorologia ens respecte i podem rebre amb normalitat tots els animalets per beneir-los com cada any». No obstant, en cas de pluja, l’organització es vorà obligada a suspendre la festa.

El que sí es celebrarà amb total seguretat seran les calderes d’arròs amb fesols i naps, organitzades per les clavariesses del Rosari. L’única modificació és que aquestes calderes estaran situades als jardins de Vila Teresita, per tal que els cuiners i les persones assistents es puguen refugiar en cas de que finalment ploga.

D’altra banda, des de la protectora d’animals Felcan organitzaran la novena edició del seu rastrell benèfic, a partir de les 10 h en la plaça de l’Església. Els veïns i veïnes que s’apropen podran adquirir una gran varietat d’articles de decoració, llibres i tot tipus de complements per a mascotes. Tots aquests articles han sigut donats i els beneficis obtinguts es destinaran al manteniment dels animals abandonats que te l’associació i a la construcció d’un nou refugi per a d’ells.