Aquest matí, l’empresa propietària de la parcel·la ubicada al carrer Ermita Nova nª 6, i encarregada de construir els 25 habitatges allí projectats, ha procedit a la preparació del transplantament de diversos exemplars d’oliveres, que la mateixa empresa ha decidit cedir a l’Ajuntament per a la seua posterior col·locació en dos zones públiques.

Al veure als operaris realitzant els treballs de transplantament, una veïna ha informat al SEPRONA, que s’ha personat al lloc dels fets, i ha ratificat i comprés la postura del consistori, donat que els arbres estan situats en zona urbana i no estan sotmesos a cap protecció legislativa.

En relació amb aquest incident, el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Godella, Fernando Oliveros, ha explicat que « la operació del transplantament dels arbres s’ha fet d’acord amb la legalitat vigent».

Després de les converses que han tingut lloc entre el consistori i l’empresa, s’ha assumit un acord en virtut del qual aquesta assumeix el cost del transplantament de 13 exemplars d’arbres no protegits situats en la parcel·la, que es col·locaran en dos carrers públics, malgrat que no existeix cap normativa que obligue a això o que impedisca la seua tala. Onze d’aquests arbres aniran a la zona situada front al pavelló municipal, i els altres dos es replantaran al carrer Dàlies.