Font: www.godella.es

El secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, i la subdirectora de Centres, Lluisa Martínez, van rebre ahir, dimecres 16 de maig, a representants de l’Ajuntament de Godella per parlar del projecte de l’escoleta infantil pública de 0 a 3 anys. Per part del consistori, estigueren presents l’alcaldessa Eva Sanchis (Compromís), Fernando Oliveros i Teresa Bueso (PSOE), Paquita Mocholí (EU) i Amparo Brunchú (Cs).

Els representants de l’Ajuntament traslladaren a Soler la necessitat de tindre un recurs educatiu públic per als 330 xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, que actualment han d’anar a les escoletes privades o concertades del municipi, o desplaçar-se a altres municipis.

Soler ha suggerit al consistori godellenc demanar a la Generalitat la construcció d’una escoleta infantil pública per a infants de 0 a 3 anys a través del pla Edificant. Godella ja ha sol·licitat millores per als centres públics Barranquet i Cervantes acollint-se a aquest pla, i es tractaria, doncs, d’una ampliació del mateix.

En cas que aquesta proposta siga acceptada, s’haurà de concretar el número de places i aules que farien falta per cobrir la demanda educativa. El municipi ja disposa d’una solar públic, ubicat front al poliesportiu, on podria construir-se l’escoleta i que ja va ser cedit a la Conselleria en l’any 2013 després de que se li llevaren als Ajuntaments les competències en matèria d’educació.