Font: www.godella.es

L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Comunicació, ha llançat un vídeo per promocionar l’ús de l’app municipal, que es pot descarregar de manera gratuïta tant per a dispositius iOS com Android.

El regidor de Comunicació, Paco Aràndiga, s’ha mostrat satisfet amb el resultat, i ha destacat que «l’app és una ferramenta necessària per apropar la ciutadania a l’Administració, facilitant la comunicació entre les dues parts i afavorint una major transparència».

Aquesta aplicació ofereix al ciutadà estar al dia de totes les notícies i novetats del seu poble, consultar l’agenda d’activitats culturals, esportives o juvenils, l’agenda d’actes d’alcaldia i dels regidors del Grup de Govern, i l’agenda de reunions municipals amb els seus ordres del dia.

A més, es podrà accedir a informació d’utilitat com les farmàcies de guàrdia de Godella i Burjassot, l’oratge, els horaris de metro i autobús i informació dels distints departaments de l’Ajuntament.

D’altra banda l’app té un sistema d’avisos en gràcies als quals t’arriben notificacions de convocatòries, talls de carrers, etc.; així com un servei de bústia ciutadana a través del qual es pot fer arribar a l’Administració les demandes i els suggeriments pel que fa a possibles incidències o imperfectes en la via pública.

Per últim, cal destacar que aquesta ferramenta també compta amb tres mapes temàtics per a que et situes al poble. El primer d’ells, assenyala quins són i on estan els llocs d’interès municipal. El segon, llista tots els restaurants i t’ofereix la opció de cridar directament des del teu telèfon per reservar taula. I el tercer, situa els comerços locals per a ajudar-te amb les compres que necessites.

Mira el vídeo de l’app de l’Ajuntament de Godella