El top 15 del pacte del Botànic

 1. Ara hi ha més professorat per estudiant que mai, gràcies a l’augment de docents, fi n a arribar a 69.871. S’ha rebaixat la ràtio d’alumnes per aula a 22, molt per davall de la mitjana estatal.
 2. Més de 228 milions d’euros per ajudar a persones aturades de llarga durada o majors de 30 anys, mitjançant el pla Avalem Experiència.
 3. Sanitat universal. Encara que a la dreta no li agrade, els drets fonamentals mai no poden ser un negoci, per això, ara qualsevol persona que ho necessite rebrà atenció sanitària.
 4. Ara hi ha 70.000 persones més dins del sistema d’atenció a la dependència. S’ha fet un gran esforç per a reduir les llistes d’espera i aconseguir la xifra més alta de persones beneficiàries en la nostra història, un detall que al PP se li oblida mencionar.
 5. Educació gratuïta també per als més menuts. S’inicia el nou curs amb més de 14.000 places gratuïtes en escoletes infantils de 0-3 anys, d’aquesta forma, moltes famílies que abans no podien dur als seus xiquets i xiquetes a l’escola infantil tenen garantit este dret.
 6. Ser trans ja no es considera una patologia. Encara que semble mentida, abans de la “Llei Trans”, les persones transsexuals no només no tenien reconeguts tots els seus drets, sinó que eren considerades malalts mentals.
 7. Augmenta la protecció del nostre patrimoni natural. Amb la nova Llei d’Espai Naturals Protegits reforcem en més de 300.000 hectàrees les àrees d’influència de la Xarxa de Parcs Naturals i millorem la protecció del nostre territori.
 8. Hem eliminat el copagament farmacèutic i les persones més vulnerables ja no han de pagar pels seus medicaments.
 9. Més de 5.400 joves han trobat la seua primera oportunitat laboral gràcies al «Pla Avalem Joves». Perquè trobar feina sense experiència pot ser missió impossible, amb aquest pla s’ajuda als menors de 30 anys a millorar el seu CV.
 10. Hem passat dels barracons a les escoles de veritat. Mentre amb el PP més de 8.000 alumnes estudiaven en barracons, amb el Botànic més de la meitat ja estudien en aules dignes i la resta té el seu col·legi en construcció.
 11. Es duplica el pressupost per a la producció ecològica i s’impulsa una oportunitat de treball per als joves agricultors (45 milions d’euros en ajudes), perquè volem un camp sostenible i amb futur.
 12. Tornem a tindre una TV per a conèixer el que passa a prop de nosaltres. El PP ens va convertir en l’únic territori amb llengua pròpia que no tenia mitjans de comunicació propis.
 13. Una Renda d’Inclusió per a lluitar contra l’exclusió social i l’empobriment. Més de 120.000 persones es benefi ciaran d’ella.
 14. S’ha reduït l’IRPF a 1.600.000 ciutadans, gràcies a les deduccions aprovades pel Govern valencià, que fa que les rendes més altes assumisquen la major part de l’esforç fiscal.
 15. El govern del Botànic ha posat en marxa el programa big data SATAN (Sistema d’Alertes, Anticorrupció i Transparència) per evitar la corrupció abans que succeïsca. I moltes més coses: la desocupació ha baixat del 24% al 15%, a partir de cap d’any Metrovalència donarà servei nocturn, 7 noves escoles d’Idiomes, rebaixa d’un 8% en les matricules universitàries, aprovada la llei de Protecció de l’Horta, 1.800 noves aules d’infantil i pri-mària, etc… i tot això amb una financiació injusta i insuficient.
Arxivat en: Compromís, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *