Font: www.godella.es

El regidor de Comunicació, Paco Aràndiga ha explicat quines publicacions es realitzen i quin és el protocol que s’utilitza per tractar d’evitar errades en la difusió i cobertura d’actes.

 

«Treballem amb el Google Calendar com a ferramenta on les distintes regidories programen les seues activitats. Esta informació ens serveix a nivell intern per evitar contraprogramar i també per donar una correcta difusió a través dels cartells (mensuals), tríptics (bimensuals) i BIM (trimestral) que editem i imprimim. Però també és una informació pública que es pot consultar a la pàgina web municipal» , ha explicat.

 

«Tractem que la programació de les diferents àrees estiga tancada, almenys, amb dos mesos d’antelació, per poder promocionar-la tant als cartells com als tríptics. No obstant, poden haver-hi canvis d’última hora, com va succeir amb alguns actes de les darreres festes patronals. En eixos casos, recomanem que descarreguen l’app municipal -gratuïta tant per a iOS com per a Android- on podran consultar la darrera versió actualitzada de tota la informació», ha afegit.

 

Aràndiga també ha fet saber que al Facebook de l’Ajuntament es pot consultar una videoagenda els dilluns i una agenda de cap de setmana els divendres. Si volen rebre la newsletter setmanal escriguen un mail a [email protected].

Agènda d’actes