El senador, Carles Mulet, ha traslladat dues esmenes amb peticions del col.lectiu local de Compromís.

La segona esmena presentada per Carles Mulet a petició del Col·lectiu de Compromís Godella insta al govern a realitzar les gestions que calguen perquè s’inicie un procés que puga culminar amb la cessió del Centro Deportivo Militar de Suboficiales Reina Sofia en el marc d’un nou pla general del municipi.

El Centro Deportivo Militar de Suboficiales Reina Sofia de Godella és un espai esportiu i d’oci d’accés restringit a persones amb vincles militars. Este complexe es troba en una zona urbanitzable no desenvolupada que separa la trama urbana de l’eixample de la zona d’urbanizacions de baixa densitat de Campolivar, un espai que deuria comportar una nova centralitat i afavorir una major cohesió urbana en el futur.

Per tant seria de gran interés obrir este espai a la ciutadania permetent el seu ús públic i estudiant el seu encaix en el furur planejament urbanístic. Un primer pas passaria per encetar algun procés de participació o concurs d’idees i abordar altres accions immediates per a facilitar el gaudi públic d’este espai públic pertanyent al Ministeri de Defensa i d’ús restringit, tal com es correspon a la partida de 150.000€ sol.licitada en els pressupostos.