• La Setmana de la Mobilitat que va tindre lloc a Godella en els últims dies va resultar un gran èxit de participació de la ciutadania, després de l’afluència de veïnes i veïns als diferents esdeveniments que es van celebrar.

La previsió de pluja va fer que els actes programats d’educació viària a l’alumnat de Godella s’ajornaren una setmana per a poder realitzar les activitats amb total normalitat i sense risc de precipitacions.

La ruta amb bici pel municipi, el passeig per la zona de l’Eixample de la mà de Josep Vicent López Lil o la marxa saludable per l’horta van comptar amb el suport de la ciutadania godellenca, que va manifestar la seua voluntat d’apostar per una mobilitat adaptada a l’actualitat i respectuosa amb el medi ambient.

Els més xicotets de la localitat també van demostrar la seua convicció per una mobilitat sostenible ja que van participar activament en el circuit de seguretat viària que va tindre lloc en la Plaça de l’Església. També van acudir als seus centres escolars en mitjans de transport sostenibles com a bicicletes 

Finalment, la Policia Local de Godella va impartir una jornada d’educació viària al col·legi Cervantes amb motiu del Dia Sense Cotxes.

Fons: Ajuntament de Godella