• L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Comunicació, llança el projecte “Fem un podcast”, un canal amb continguts exclusius i únics que no es troben en la graella setmanal de Ràdio Godella.
  • Ràdio Godella arranca una nova temporada amb una graella de programació molt ambiciosa en la qual destaquen noves incorporacions i el retorn d’alguns programes que van marcar la nostra història recent.

Segons Jordi Coll, coordinador de la ràdio municipal, este nou canal es proveirà de “continguts que per la seua duració o periodicitat no poden definir-se estrictament com a programes de ràdio”. “Són podcasts que es produeixen en els nostres estudis i dels quals podem gaudir tant en les plataformes ivoox com Spotify”, ha seguit Coll.

Els temps canvien i Ràdio Godella s’adapta als nous corrents. En l’actualitat ja no es consumeixen els continguts audiovisuals com solíem fer. Ara, la ciutadania prefereix escoltar els programes quan ells desitgen, sense necessitat d’esperar un dia i una hora en concret.

Tatiana Prades, regidora de Comunicació de compromís , ha assegurat que “Fem un podcast” donarà “resposta a estes noves situacions que ens exigeix la ciutadania”. “Ens adaptem a la voluntat de les persones perquè la ràdio continue sent una eina necessària i útil en el nostre dia a dia”, ha agregat Prades.

Segueix els perfils socials de “Fem un podcast” per a conéixer totes les novetats d’esta iniciativa local.

Per altra banda Ràdio Godella arranca una nova temporada amb una graella de programació molt ambiciosa en la qual destaquen noves incorporacions i el retorn d’alguns programes que van marcar la nostra història recent.

Després de dos temporades marcades per la pandèmia de la COVID-19, tornem als estudis amb ànims renovats. De fet, moltes de les persones que han apostat per Ràdio Godella des de la seua fundació tornen als nostres micròfons.

D’altra banda, Ràdio Godella continua apostant pels continguts en valencià. De fet, quasi el 80 per cent dels continguts són en valencià.

Tatiana Prades, regidora de Comunicació, ha assegurat que Ràdio Godella gaudeix “d’una gran salut”. “Hem passat moments complicats durant la pandèmia i ara tornarem a gaudir d’uns continguts molt potents i variats en els quals la promoció del valencià serà una de les nostres senyals d’identitat”, ha indicat la regidora.

Consulta la graella de Ràdio Godella en el següent document.

Fons: Ajuntament de Godella