Programa electoral Coalició Compromís per Godella.

Vos presentem el programa electoral de Compromís per Godella.

Des de Compromís partim de la idea que el programa electoral no és una relació tancada de propostes, sinó que és una llista dinàmica de propostes i mesures que cal anar revisant i ampliant de forma contínua. Per això vos demanem que continueu fent les aportacions que considereu necessàries per a millorar-lo. Compromís sempre estarà obert a escoltar i assumir les crítiques i a incorporar les propostes que ens feu.

Per altre costat, hem de dir-vos que el programa que teniu davant està fet des de l’experiència en el govern i, abans, en l’oposició, i, com no, amb les aportacions que molts de vosaltres ens heu fet.

Qualsevol dubte o suggeriment ens el podeu fer arribar a [email protected] o mitjançant la pàgina de facebook: www.facebook.com/compromisgodella

Programa electoral Compromis per Godella 2015.pdf

godella-cartell-02-2

Arxivat en: Agència d'ocupació, Agermanament, Agricultura - Consell Agrari, Cinema, Compromís, Comunicació, Cultura i Educació, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, ELEC_2015, Esports, Festes, Godella, INFORMACIÓ, Música, NotíciesGodella, Pàgina recomanada, Participació, Personal, Pintura, Radio Godella, Regidoria d'Educació, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient, Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *